Med vores professionelle rustbeskyttelse kan du opnå 30 års garanti

Korrekt afmontering af skærme og bundplader. Vi borer ikke huller!

ticker

Grundig afrensning med vand efterfulgt af varmlufttørring

ticker

Rustbeskyttelse hvert 4. år med op til 30 års garanti

ticker

Hos Fyns Undervognscenter står vi klar, når din bil har brug for rustbeskyttelse. Lige meget om det er sommer, efterår, vinter eller forår, vi har professionelle behandlere ansat hele året, så din bil kan få behandling, når du henvender dig. Vi har oftest travlest i efteråret og vinterperioden, hvorfor der i disse perioder, kan forekomme ventetid på vores rustbeskyttelse. Vi giver op til 30 års garanti på vores behandling på nye samt nyere biler med inderskærme, og som ikke allerede har været udsat for rustangreb, hvis bare bilen behandles hvert 4. år.

Det skyldes, at bilejerne, som regel tænker mere over at sørge for bilen, når det dårlige vejr kommer, men man kan ligeså godt få foretaget behandlingen på andre tider af året. Med vores beliggenhed i Odense ligger vi centralt placeret på Fyn, så alle fynboer kan få glæde af vores evner inden for rustbeskyttelse.

Udvalg af vores kunder:

Hvorfor skal man få foretaget rustbeskyttelse?

Det danske vejr giver rust gode arbejdsbetingelser på grund af den store mængde fugt. Specielt i vinterhalvåret giver vejret gode betingelser for rust, fordi saltningen af de danske veje fremmer rustangreb, specielt når man ikke har sørget for den rette beskyttelse. De lave temperature i vinterhalvåret betyder, at der dannes meget kondensvand i hulrummene og pladesamlingerne. Som bilejer kan man også selv gøre en indsats for at beskytte bilen mod rust.

Rustangrebene dæmpes markant, når bilen bliver rustbeskyttet regelmæssigt. Hvis ikke bilen får foretaget forebyggende rustbeskyttelse, vil det forkorte bilens levetid. Med tiden vil manglende beskyttelse nemlig lade rusten tære igennem undervognen. Hvis bærende dele af bilen er gennemtæret af rust, kan de ikke gå gennem syn, hvorfor der er god grund til at sørge for, at bilen får rustbeskyttelse. En anden fordel ved at have en bil, der har modtaget rustbeskyttelse er, at kørestøjen formindskes ved det beskyttende lag, som en undervognsbehandling giver. En god undervognsbehandling giver dig således flere fordele, da det både er godt for bilen, men også komforten ved at køre i den.

Vi tilbyder 30 års garanti på vores undervognsbehandlinger af nye og nyere biler med inderskærme, og som ikke tidligere har været udsat for rustangreb, fordi vi ved, at vores arbejde er noget, der holder. Kravet for, at garantien holder er, at bilen skal behandles mindst hvert fjerde år.

Rustbeskyttelse hos Fyns Undervognscenter i Odense

Efter at have læst ovenstående, kan du formentlig gætte, hvorfor vi går så højt op i rustbeskyttelse af biler. Vi giver 30 års garanti på vores behandling, hvilket stiller krav til vores arbejde, hvor det kræves, at alle biler modtager den ideelle behandling hver eneste gang. Behandlingen er forskellig fra bil til bil, hvorfor det kræver unikke sprøjteskemaer for hver model for at kunne give den optimale rustbeskyttelse.

Vi bruger altid det korrekte sprøjteskema, så din bil får den optimale rustbeskyttelse, når den behandles af os. Vi er desuden kvalitetsstemplet af Teknologisk Institut, som står for kontrolordningen, VKO-R, indenfor rustbeskyttelse. Nedenfor kan du klikke dig ind og læse om vores fire forskellige behandlingsformer eller læse om, hvorfor du bør rustbeskytte.

 

Overvejer du at købe en undervognsbehandling på et dealsite?
Læs artiklen “Dealsites fupper bilejerne med rustbeskyttelse til halv pris“, hvor Teknologisk Institut fraråder det.

 

Kontakt os for rustbeskyttelse

Når det er tid til at din bil skal behandles, kan du ringe til os på telefonnummer 66 17 13 00, så finder vi sammen en tid, der passer dig. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre på skærmen med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan aftale en tid. Du kan også bruge kontaktformularen, hvis du har bare har spørgsmål om vores rustbeskyttelse, som du gerne vil have svar på. Der er ingen forpligtelser forbundet med at udfylde formularen udover, at vi forpligter os til at kontakte dig.